Ray Ban zonnebrillen

ray ban zonnebrillen
ray ban zonnebril

Ray Ban is wel het meest bekende zonnebrillen merk ter wereld. De eerste Ray Ban zonnebrillen werden in de jaren ’30 ontwikkeld voor de Amerikaanse luchtmacht. De piloten hadden betere oogbescherming nodig, waarop Ray-Ban het klassieke en legendarische Aviator model ontwierp.

Niet alleen piloten, maar ook bekende filmsterren uit die tijd droegen de Aviator. Het montuur werd razend populair en is vandaag de dag nog steeds een van meest gedragen zonnebrillen. Niet veel later verschenen er meerdere modellen op de markt, zoals de Ray- Ban Clubmaster en Ray Ban Wayfarer.

Ray-Ban Aviator

De Aviator-zonnebrillen van Ray-Ban, die oorspronkelijk in 1937 werden ontworpen voor de Amerikaanse piloten, bieden een iconische stijl met een exceptionele kwaliteit, prestatie en comfort. De Ray-Ban Aviator is nog steeds verkrijgbaar, met recht een tijdloze zonnebril.

Ray- Ban Clubmaster

De Ray Ban Clubmaster-zonnebrillen, geïnspireerd op de 50-er jaren, zijn tegelijkertijd vintage en tijdloos en hebben een mooi gestroomlijnd design dat perfect is voor culturele intellectuelen. De Clubmaster is verkrijgbaar in diverse kleuren en designs.

Ray-Ban Wayfarer

De iconische Wayfarer-zonnebrillen van Ray Ban hebben de best herkenbare stijl uit de geschiedenis van zonnebrillen. Het assortiment omvat de New Wayfarer, de Original Wayfarer en de Folding Wayfarer.

Nieuw de Ray-Ban Scuderia Ferrari Collection

Een dynamische collectie voor iedereen die niet bang is om de gang te maken.
De Scuderia Ferrari Collectie van Ray-Ban heeft onmiskenbare iconische accenten en een gedeelde passie voor traditie en innovatie.

Ray-Ban Zonnebrillen op sterkte

Één van de meest gestelde vragen in onze winkel is “Kan ik een Ray Ban zonnebril op sterkte kopen?” Van Born Opticiens in Lelystad is officieel dealer van Ray Ban en kan uw zonnebril voorzien van glazen in de juiste sterkte en eventueel aanpassen met een leesgedeelte. De brillenglazen kunnen in verschillende officiële Ray Ban kleuren worden geleverd zodat u het perfecte glas bij uw montuur kunt uitzoeken. Wij adviseren u hier graag in.

Koop de meest legendarische zonnebrillen bij de officiële dealer van Ray-Ban® in Lelystad. Maak een keuze uit verschillende stijlen, brillenglazen en monturen. Geniet van de service, kennis en koffie van Van Born Opticiens in Lelystad