Nikon bureauglazen

Met Nikon brillenglazen bent u verzekerd van optimaal visueel comfort. Naast de hoogst mogelijke optische kwaliteit kenmerken de Nikon enkelvoudige brillenglazen zich door een verfijnde curve en de dunst mogelijke uitvoering. Dit biedt u hoog draagcomfort en een stijlvol brillenglas.

De geavanceerde freeform technologie voor het slijpen van brillenglazen is uiterst nauwkeurig en flexibel. Voor elk persoon kan hiermee een maatwerk brillenglas worden ontwikkeld. Naast het standaard enkelvoudige brillenglas heeft Nikon ook enkelvoudige glazen met de freeform techniek.

nikon soltes wide

Nikon Soltes Wide

Nikon Soltes Wide biedt een twee maal zo breed gezichtsveld voor op een beeldscherm. Het ideale bureauglas voor middellange afstanden zoals bureauwerk en computergebruik. Alles is het scherp onder handbereik.

nikon home and office

Nikon Home & Office

Home & Office biedt met een paar brillenglazen natuurlijk en comfortabel zicht voor alle activiteiten in huis of op kantoor. Deze brillenglazen bieden perfect gedetailleerd zicht voor dichtbij tot de middellange afstand. Denk hierbij aan: lezen, bureauwerk, koken, TV kijken, vergaderen.