Dreamlite nachtlenzen

Dreamlite nachtlenzen
  • Overdag geen lenzen of bril meer nodig; complete bewegingsvrijheid
  • Veilige en volledig omkeerbare correctie
  • Een goed alternatief voor laserbehandeling

Voor wie

DreamLite nachtlenzen zijn alleen geschikt voor mensen met myopie, ofwel bijziendheid. Je hebt dan een min-sterkte. DreamLite heeft een bereik van -0,75D tot -4,50D. Maak je gebruik van een leesadditie? Dan is DreamLite Zoom de oplossing met een additie tot +1,50D. De hele dag scherp zien op alle afstanden.

Hoe werkt het?

Naarmate je ouder wordt ga je dichtbij slechter zien. Presbyoop heet dat. Dit komt omdat de elasticiteit van de ooglens met de jaren afneemt. Het oog kan dus minder goed focussen. Je hebt dan een leesadditie nodig om dit te corrigeren. Het principe van DreamLite Zoom is hetzelfde als van de standaard DreamLite nachtlens: ’s nachts voor het slapen gaan doe je de lenzen in, ’s ochtends als je opstaat doe je ze weer uit. Even anders kijken naar scherp zien dus. De lens corrigeert gedurende de nacht ongemerkt je oogfout, inclusief de leesadditie. Dit kan tot maar liefst een leesadditie van +1,50 D. Het proces is 100% omkeerbaar: wanneer je om welke reden dan ook wilt stoppen met DreamLite keren je ogen binnen een paar dagen terug naar hun oorspronkelijke vorm. Een mooi alternatief voor een laserbehandeling, wat veel ingrijpender en definitief is.

Gebruik

DreamLite nachtlenzen zijn gemaakt van een hoog zuurstof doorlatend materiaal. De lenzen gaan maar liefst een jaar lang mee. Wij adviseren om de lenzen elk jaar te laten vervangen.