• Computerbril

Computerbril

We kijken steeds meer en langer naar verschillende schermen. Denk hierbij aan computers, mobiele telefoons, tablets en tv’s. Een leesbril is eigenlijk niet geschikt voor het kijken op schermen en een computerbril kan hierbij de oplossing zijn.

Speciaal gemaakt

Een computerbril is speciaal gemaakt voor de afstand tussen ogen en toetsenbord en tussen ogen en beeldscherm. Daardoor ben je ervan verzekerd dat je scherp ziet en een goede werkhouding kunt aannemen achter de computer. De computerbril wordt niet alleen gebruikt voor achter de computer maar ook steeds meer voor smartphones en tablets.

Een computerbril kan helpen bij:

  • hoofdpijn
  • concentratieproblemen
  • Nekklachten
  • vermoeide ogen

Nikon brillenglazen voor uw computerbril

Van Born Opticiens werkt uitsluitend met de kwaliteitsglazen van Nikon. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen die wij onze klanten willen bieden. Nikon heeft twee glazen speciaal voor beeldschermen.

  1. Nikon Soltes Wide
  2. Nikon Home & Office
man met computerbril
nikon soltes wide

Nikon Soltes Wide

Nikon Soltes Wide biedt een twee maal zo breed gezichtsveld voor op een beeldscherm. Het ideale bureauglas voor middellange afstanden zoals bureauwerk en computergebruik. Alles is het scherp onder handbereik.

nikon home and office

Nikon Home & Office

Home & Office biedt met een paar brillenglazen natuurlijk en comfortabel zicht voor alle activiteiten in huis of op kantoor. Deze brillenglazen bieden perfect gedetailleerd zicht voor dichtbij tot de middellange afstand. Denk hierbij aan: lezen, bureauwerk, koken, TV kijken, vergaderen.

Blauw licht

Beeldschermen geven veel blauw licht af. Blauw licht veroorzaakt vermoeide ogen en beïnvloedt de aanmaak van melatonine, uw slaaphormoon. Door dit blauwe licht wordt er minder melatonine