Kinderbrillen

Ook voor kinderen heeft Van Born Opticiens een royale collectie kinderbrillen op voorraad. U heeft onder andere keuze uit de nieuwste modellen van BBIG en Milo & Me. Wij staan klaar met advies op maat om voor uw zoon of dochter de perfecte bril uit te zoeken.

BBIG, OMDAT OOK KINDEREN SMAAK HEBBEN

Goed, ze zijn wat kleiner, hebben een hogere stem, zijn hier en daar wat onbesuisd, hebben een zekere bijsturing nodig en moeten nog heel veel leren. Maar dat betekent natuurlijk niet dat ze geen smaak hebben. Integendeel. Kinderen voelen feilloos aan wat ze wèl en wat ze niet mooi vinden. Ook als het gaat om de keuze van hun bril. Uiteindelijk zijn zij degenen die ermee het schoolplein op moeten…

DE WERELD VOLGENS BBIG

In de wereld volgens BBIG moeten kinderbrillen voldoen aan dezelfde voorwaarden als een bril voor een volwassene. Uw kind moet het model mooi vinden en het materiaal moet in de smaak vallen. De bril moet leuk zijn, spannend, uitdagend en flitsend, maar zeker niet kinderachtig. Fraai ontworpen met veel oog voor detail. Aangeboden in een zeer breed assortiment, met voor ieder wat wils.

EEN UITGEBREIDE COLLECTIE

Van Born opticiens biedt een uitgebreide collectie BBIG kinderbrillen met een volwassen uitstraling. Kinderen hebben toch ook weer een geheel eigen esthetische smaak. Noem het onbevangen, luchtig, licht en met een vleugje humor. Een kindergezicht heeft ook andere verhoudingen dan dat van een volwassene en vraagt dus om totaal andere maatvoeringen.

BBIG kinderbrillen