Enkelvoudige glazen van Nikon

De Nikon Optical Design Engine (NODE) is de basis voor elk verfijnd glasontwerp, waar boven op uw individuele kenmerken in het brillenglas worden verwerkt. Met Nikon enkelvoudige brillenglazen bent u verzekerd van optimaal visueel comfort. Naast de hoogst mogelijke optische kwaliteit kenmerken de Nikon enkelvoudige brillenglazen zich door een verfijnde curve en de dunst mogelijke uitvoering. Dit biedt u hoog draagcomfort en een stijlvol brillenglas.

De geavanceerde freeform technologie voor het slijpen van brillenglazen is uiterst nauwkeurig en flexibel. Voor elk persoon kan hiermee een maatwerk brillenglas worden ontwikkeld. Naast het standaard enkelvoudige brillenglas heeft Nikon ook enkelvoudige glazen met de freeform techniek.

Nikon MyopSee

Nikon MyopSEE

MyopSee is een uitzonderlijk vlak, lichtgewicht en helder brillenglas; tot wel 16% dunner en lichter dan standaard brillenglazen.

Nikon Relaxsee Neo

Nikon Relaxsee Neo

RelaxSee Neo biedt een comfortabele ondersteuning. Door de Twin Technologie is het moeiteloos accomoderen van ver naar nabij zicht.

Nikon Seemax ap base

Nikon SeeMax AP Base

SeeMax AP Base, voor monturen met afwijkende doorbuiging. De positie van het brillenglas in een montuur kan sterk verschillen als gevolg van doorbuiging. Nikon SeeMax AP Base houdt rekening met de positie van het brillenglas ten opzichte van het oog en wordt voor elk gewenst montuur geoptimaliseerd.

Nikon Seemax ap

Nikon SeeMax AP

Het freeform dubbel asferische maatwerk brillenglas. Het SeeMax AP brillenglas wordt met de nieuwste Nikon freeform techniek geslepen, waarbij de optische kwaliteit en kijkcomfort voor elke gebruiker wordt geoptimaliseerd.

Nikon Sferisch & Asferisch

Nikon Sferisch & Asferisch

Nikon enkelvoudige brillenglazen onderscheiden zich door een hoogwaardige
optische kwaliteit, esthetiek en nauwkeurigheid door geavanceerde slijptechniek.