Silhouette brillen

silhouette bril
silhouette bril

De brillen en zonnebrillen van Silhouette zijn stijlvol en ingetogen. Silhouette onderscheidt zich door vederlichte brillen te leveren met mooie, eenvoudige lijnen in het design. Iedereen weet dat tevreden mensen het mooist zijn, en de brillencollectie is er dan ook op gericht uw innerlijke schoonheid ten volle te benadrukken. Uw gezicht vormt het natuurlijke frame van uw bril! Silhouette brengt de bril terug tot de essentie.

Silhouette de juiste keuze

Naast draagcomfort is er ook veel aandacht besteed voor de vorm van uw gezicht en de bril die daar bij past. Wilt u een bril die uw natuurlijke schoonheid benadrukt en niet de hoofdrol opeist als men naar u kijkt? Dan is een bril of zonnebril van Silhouette de juiste keuze. De brillen van Silhouette: maximaal draagcomfort in een minimalistisch, stijlvol en tijdloos design.

Sinds vele jaren staat Van Born Opticiens bekend als dé glasbrillen specialist van Flevoland.

Omdat we bij Van Born Opticiens de brillenglazen zelf slijpen, kunnen we bij een glasbril de glasvorm en grootte aanpassen aan uw eigen wensen.
Bij het slijpen werken we uitsluitend met de beste apparatuur, hierdoor is elke vorm of grootte te slijpen waardoor een optimaal resultaat gegarandeerd is.