Lunor brillen

Lunor bril
Lunor bril

Bij Van Born Opticiens vind u een uitgebreide collectie aan Lunor brillen in zowel kunststof als titanium.

Tevens zijn wij als enige winkel in Flevoland Premium Dealer van Lunor, dit betekend dat wij een uitgebreide collectie van Lunor in ons assortiment hebben (van kunststof tot en met metaal en glasbrillen)

Tijdloos, comfort en stijlvol

Het geheim van Lunor
Een perfecte bril in een perfect etui, dat is het geheim van het succes van Lunor in vele landen over de hele wereld. Eén van de bekendste lifestylemagazines in America ‘Robb Report’ heeft Lunor verkozen tot winnaar in de categorie ‘beste brillen’ en daarmee als merk met de hoogste waardering wat betreft ontwerp, kwaliteit en service.

De filosofie van Lunor
Het kost tijd om een duurzaam product te ontwikkelen. Het kan een paar jaar duren voordat een Lunor is geproduceerd. Bij het ontwikkelen van nieuwe modellen is het resultaat het enige dat telt.

Duurzame producten met stijl
Met hoge kwaliteit materialen, zoals edelstaal, hoge kwaliteit acetaat, hoorn en goud, creëert Lunor een duurzaam product van grote waarde. De etuis voor de kleinere modellen zijn altijd gemaakt van hout, de grotere modellen hebben een etui met zijdezacht leer bekleed. Dragers van Lunor brillen betuigen van smaak en stijl.

Handwerk

In 1991 is Lunor begonnen met het produceren van handgemaakte monturen. Volgens oude traditie werden de brillen speciaal voor Lunor met de hand gefabriceerd, waarbij de de evenwichtige vormen van de monsters eigentijds werden uitgevoerd. Door het gebruik van zorgvuldig uitgekozen grondstoffen, is een collectie ontstaan, die in stijl en comfort uitgesproken en evenwichtig is. Een Lunor wordt altijd met de hand vervaardigd, voor sommige modellen betekent dit wel meer dan 200 arbeidsstappen. Alle modellen zijn ontworpen, gerealiseerd en geproduceerd zonder enig compromis.