JFRey logo

J.F. Rey Brillen

JFrey bril

J.F. Rey Wave brillen blijven in beweging

Als we één ding met zekerheid kunnen zeggen, dan is het dat de designers van J.F. Rey niet stilzitten. Ook nu introduceert het merk een nieuwe lijn monturen. De Wave brillen, gemaakt van allergievrij metaal lijken dankzij hun moderne, grafische design altijd in beweging. Bent u benieuwd geworden en wilt u deze J.F. Rey brillen met eigen ogen bekijken? Kom dan naar Lelystad en stap binnen bij van Born Opticiens.

J.F. Rey Wave monturen: criss-crossing ribbons

Aan de ontwikkeling van de nieuwe collectie monturen van het alom bekende merk ligt uitgebreid technisch en visueel onderzoek ten grondslag. J.F. Rey heeft innovatie in design en het gebruik van unieke kleuren, grafische combinaties en speciaal materiaalgebruik immers hoog in het vaandel staan. Deze belangrijke waarden komen ook in de Wave collectie tot uitdrukking. De half randloze brillen hebben namelijk een uniek design dankzij de gebogen metalen lijn aan de bovenzijde, die de rechte lijn van het montuur kruist. Dit garandeert een bijzonder effect!

Bijzondere bril voor mannen en vrouwen

Met de Wave brillen laten de ontwerpers van J.F. Rey het achterste van hun tong zien. Opnieuw maken ze duidelijk hoeveel er met een materiaal als metaal mogelijk is. De monturen hebben namelijk een vloeiend en luchtig design, waardoor het lijkt alsof ze altijd in beweging zijn. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door licht, allergievrij metaal te kleuren, te buigen en met subtiele inkepingen met elkaar te verbinden. In totaal zijn er drie soorten monturen beschikbaar: een meer vierkant exemplaar voor mannen, een cat-eye montuur voor vrouwen en een rond uniseks-montuur. Wat betreft kleur is er ook veel mogelijk. Kiest u bijvoorbeeld voor een combinatie van de kleuren roze en blauw, donkerblauw en een lichtere tint blauw of een prachtig samenspel van oranje en turquoise? Wij assisteren u graag in het maken van de juiste keuze.

Wilt u de J.F. Rey Wave brillen vrijblijvend proberen? Schroom dan niet en kom gezellig langs bij van Born Opticiens in Lelystad.