• Jaguar brillen designed to perform
Jaguar logo

Jaguar brillen

jaguar bril
jaguar bril

Bij Van Born Opticiens vind u uiteraard ook de luxe collectie van JAGUAR brillen.

De traditionele waarden van het merk JAGUAR zijn: luxe en elegantie, superieure kwaliteit en exclusiviteit. De correctiemonturen van JAGUAR combineren een uitzonderlijk design met technische perfectie en stijlvolle luxe.

De nieuwe collectie bevat de unieke elegantie en gedrevenheid als de JAGUAR sportwagen. Het design van de monturen heeft dezelfde details zoals carbon, houtlook en details die terugkomen in het interieur van de auto. De glasvormen en kleuren, die ook weer in het uiterlijk van de de auto terug te vinden zijn, geven de monturen een uitstraling waar iedere man gek op is.

Sportief Design

De correctiemonturen uit de JAGUAR Performance Collectie hebben passie, mannelijk design, opvallende glasvormen en een opvallend logo op beide veren. De diep rode kleur van het logo en veel details komen terug in de nieuwe JAGUAR F-Type.

Perfect en elegante stijl

De correctiemonturen van de JAGUAR Spirit collectie bevatten het echte JAGUAR gevoel ook al zit je niet achter het stuur.

Aerodynamisch, verfijnd en perfect in stijl, zoals ook in de auto´s terug te zien is. De veren, van de modellen zijn geïnspireerd door de energie en snelheid van de auto’s.

Advertentie Jaguar brillen