• Maandlenzen

Maandlenzen

De meeste contactlensdragers hebben maand-lenzen. Deze zachte lenzen kunt u een maand dragen en daarna vervangt u deze voor twee frisse, nieuwe lenzen. Maandlenzen zijn er in verschillende typen. Zo zijn er multifocale lenzen, cilindrische lenzen en asferische maandlenzen.

Net als aan daglenzen bent u ook aan maandlenzen snel gewend. Dit komt doordat een zachte lens geen vaste vorm heeft. De lens ligt op het hoornvlies en valt precies over de vorm van uw oog. Een ander voordeel ten opzichte van harde lenzen is dat ze minder gevoelig zijn voor stof en wind. Ook sporten is met deze lenzen geen enkel probleem meer. De lenzen zijn voordeliger dan daglenzen maar hebben wel meer onderhoud nodig.Bent u benieuwd welke lenzen voor u beste zijn? We zien u graag bij ons in de winkel.

Maandlenzen kopen

Voordat je lenzen gaat kopen is het verstandig om een goede oogmeting te laten doen en te kijken wat voor jou de mogelijkheden zijn. Ieder oog is persoonlijk en reageert anders op contactlenzen. De contactlensspecialisten van Van Born Opticiens zijn op de hoogte van de laatste technieken. Hierdoor kunnen ze je voorzien van het juiste advies
Elk oog is anders en elke levensstijl heeft andere behoeften. Stap bij ons binnen en wij adviseren u graag over wat voor jou de beste keuze is.