• Gucci Brillen
Gucci logo

Gucci brillen

Gucci brillen
Gucci bril

Gucci is een van de meest gerenommeerde en invloedrijke luxemerken ter wereld van vandaag, een echte wereldwijde referentie voor mode, brillen en accessoires. Gucci brillen exclusief in Flevoland verkrijgbaar bij Van Born Opticiens.

Opgericht in 1921 in Florence, staat het huis bekend om zijn eclectische en hedendaagse creaties die de top van Italiaans vakmanschap vertegenwoordigen en onovertroffen zijn in kwaliteit, aandacht voor detail en fantasierijk design.

Gucci: kleurrijk, romantisch, poëtisch en magisch

Vandaag de dag streeft Gucci ernaar om de luxe voor de 21e eeuw te vernieuwen, een ambitie die sinds 2015 wordt geleid door de tandem van de creatief directeur van het merk, Alessandro Michele, en zijn CEO, Marco Bizzarri. De unieke visie van Michele, kleurrijk, romantisch, poëtisch en magisch, heeft een enorme kritische waardering gekregen en heeft tegelijkertijd een authentieke emotionele band met jongere klanten gecreëerd.

Op basis van een erudiete interpretatie van de culturele en modegeschiedenis, combineert Michele’s veelzijdige benadering met succes dandyisme met de Italiaanse Renaissance, een gotische esthetiek en een doe-het-zelf-houding. Meer dan ooit hebben charisma, innovatie en een engagement om vooruitgang te boeken Gucci meer dan ooit laten kiezen voor een radicaal moderne benadering van mode.

Gucci brillen voor iedereen

Gucci brillen zijn verkrijgbaar met ronde en vierkante monturen, chique kattenogen of de klassieke pilotenstijl. Met zoveel mogelijkheden is er een Gucci bril voor iedereen.

Voor jouw Gucci Bril ga ja naar Van Born Opticiens in Lelystad.

Gucci brillen