• RAY-BAN SCUDERIA FERRARI COLLECTION

Ray-Ban Scuderia Ferrari Collection

Een dynamische collectie voor iedereen die niet bang is om de gang te maken. De Scuderia Ferrari Collectie van Ray-Ban heeft onmiskenbare iconische accenten en een gedeelde passie voor traditie en innovatie.

Achter het stuur of buiten het circuit, het zijn de details die de Ray-Ban Scuderia Ferrari Collection episch maken.
Zoals de handtekening van Ray-Ban en Scuderia Ferrari-schild op de lenzen.

Koop deze legendarische zonnebrillen bij de officiële dealer van Ray-Ban® in Lelystad. Maak een keuze uit verschillende stijlen, brillenglazen en monturen. Geniet van de service, kennis en het advies van Van Born Opticiens in Lelystad

SEBASTIAN VETTEL’S STYLE

Ray-Ban Scuderia Ferrari edition Sebastian

De geheel nieuwe detaillering neemt deze gestroomlijnde Ray-Ban-frames en schakelt ze in de hoogste versnelling. De vierkante vorm, de gewaagde dubbele brug en de ultralichte metalen constructie worden perfect geaccentueerd door kristallen lenzen en Ferrari-rode of gele tempeltips, met het iconische Ferrari-schild. Ondertussen biedt het flexibele scharnier ultiem comfort en draagbaarheid, zodat u de hele dag kunt rijden.

KIMI RAIKKONEN’S STYLE

Ray-Ban Scuderia Ferrari edition Kimi

Van rechte stukken naar scherpe bochten, schiet door de smalste openingen in schaduwen gebouwd voor snelheid. Geïnspireerd door de stijl van de F1-piloten, combineert dit model een dynamische gebogen vorm met een Peek-constructie voor een sterk, lichtgewicht chassis. Het Ferrari-schild en het iconische Ray-Ban-logo maken deze eerste frames af en de duurzame stalen rubberen poten zorgen voor comfort en duurzaamheid.