Van Born Opticiens is weer open

Van Born Opticiens aan de Kroonpassage 7 in Lelystad is sinds zaterdag 25 april weer geopend. Wij sloten enige tijd geleden de deuren vanwege de coronacrisis.

Niet stilgezeten

We hebben de afgelopen periode niet stilgezeten, maar de nodige maatregelen genomen waardoor we onze klanten nu veilig kunnen helpen. De veiligheid van de klanten is gewaarborgd door een nieuwe inrichting van het winkelpand. We hebben direct al veel positieve reacties gekregen op onze nieuwe veilige inrichting,

Nauwgezet richtlijnen RIVM gevolgd

Bij het veilig inrichten van de winkel hebben we nauwgezet de richtlijnen van het RIVM gevolgd. We hebben in onze winkel verschillende schermen geplaatst, waardoor we de gezondheid van zowel klanten als medewerkers kunnen waarborgen. Ook hebben we onze oogmeetapparatuur voorzien van ademschermen waardoor wij op een veilige manier oogmetingen kunnen uitvoeren. Alle apparatuur wordt iedere keer na gebruik gereinigd.

Gewijzigde openingstijden Kroonpassage

Vanwege de coronacrisis heeft de Kroonpassage momenteel gewijzigde openingstijden: maandag van 13.00 tot 17.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Oogmeting Van Born Opiciens