Oogziekenhuis Zonnestraal

Van Born Opticiens Lelystad Partner van Oogziekenhuis Zonnestraal

Voor geselecteerde particuliere opticiens zoals Van Born Opticiens heeft Oogziekenhuis Zonnestraal een Partnerprogramma ontwikkeld, waarbij de opticien kan rekenen op ondersteuning en een vakkundige behandeling zonder wachtlijsten voor haar klanten bij Oogziekenhuis Zonnestraal.

Wanneer een klant zich bij Van Born Opticiens meldt met een oogprobleem waarbij spoedeisende hulp nodig is, is een telefoontje voldoende om u als klant nog diezelfde dag deskundig door een oogarts te laten onderzoeken. Als geselecteerd partner heeft Van Born Opticiens tevens de beschikking over een groot aantal brochures die door Oogziekenhuis Zonnestraal zijn ontwikkeld over veel voorkomende aandoeningen en behandelmogelijkheden als staar,glaucoom, maculadegeneratie en netvliesafwijkingen bij suikerziekte. Deze folders staan in een display bij Van Born Opticiens en worden aan klanten en geïnteresseerden ter beschikking gesteld.

Oogziekenhuis Zonnestraal onderscheidt zich door innovatie op het gebied van oogheelkundige behandelingen, eigen operatiefaciliteiten en bijzondere lensimplantaties bij staaroperaties.

Van Born Opticiens, officieel partner van Oogziekenhuis Zonnestraal.

voorzijde oogziekenhuis zonnestraal lelystad

© Copyright - Van Born Opticiens