Nachtlenzen, corrigeer je ogen terwijl je slaapt!

DreamLite nachtlenzen corrigeren je ogen terwijl je slaapt zonder dat je hier iets van merkt. Als je opstaat doe je ze uit en heb je de hele dag perfect zicht. Bewegingsvrijheid en comfort, all day long! ‘s Nachts in, overdag uit.

DreamLite nachtlenzen

Goeiedag, je gelooft je ogen niet! Hoe eenvoudig kan het zijn? Slapen met nachtlenzen en overdag haarscherp zien zonder een bril, leesbril of lenzen. Perfect voor mensen die soms last hebben van droge of gevoelige ogen en overdag geen bril of lenzen willen dragen.

Voor wie

DreamLite nachtlenzen zijn alleen geschikt voor mensen met myopie, ofwel bijziendheid. Je hebt dan een min-sterkte. DreamLite heeft een bereik van -0,75D tot -5,00D. Daarnaast kan een cilinder tot maar liefst -1 gecorrigeerd worden. Maak je gebruik van een leesadditie? Dan is DreamLite Zoom de oplossing met een additie tot +1,50D. De hele dag scherp zien op alle afstanden. Tip: Vraag altijd om de originele DreamLite nachtlenzen, herkenbaar aan het DreamLite logo!

  • Overdag geen lenzen of bril meer nodig; complete bewegingsvrijheid
  • Veilige en volledig omkeerbare correctie
  • Een goed alternatief voor laserbehandeling

DreamLite zoom nachtlenzen

Het grote verschil met ‘standaard’ multifocale lenzen is dat je DreamLite Zoom nachtlenzen overdag niet in hoeft te doen. Ideaal bij het tenissen, zwemmen en met uitjes, kortom bij een actieve levensstijl. Als je als lensdrager snel last hebt van droge of geïrriteerde ogen, vooral in bepaalde omstandigheden zoals bij veel beeldschermwerk, arico en verwarming, kan DreamLite ook een uitkomst bieden. Door lenzen niet overdag, maar ’s nachts te kunnen dragen krijgen je ogen meer rust.

Voor wie?

DreamLite nachtlenzen zijn alleen geschikt voor mensen met myopie, ofwel bijziendheid. Je hebt dan een min-sterkte. DreamLite heeft een bereik van -0,75D tot -5,00D. Daarnaast kan een cilinder tot maar liefst -1 gecorrigeerd worden.