Kan ik een Ray Ban zonnebril op sterkte kopen?

Één van de meest gestelde vragen in onze winkel is “Kan ik een Ray Ban zonnebril op sterkte kopen?” Van Born Opticiens in Lelystad is officieel dealer van Ray Ban en kan uw zonnebril voorzien van glazen in de juiste sterkte en eventueel aanpassen met een cilinder.

Kleuren glas

De brillenglazen kunnen in verschillende officiële Ray Ban kleuren worden geleverd zodat u het perfecte glas bij uw montuur kunt uitzoeken. Wij adviseren u hier graag in. Naast de normale glazen is het ook mogelijk om spiegelende glazen op sterkte te krijgen die vooral erg mooi passen bij de Aviator zonnebril modellen van Ray Ban. Hiermee krijgt de pilotenbril op sterkte een extra stoer uiterlijk.

Geschikte Ray Ban modellen

Niet alle modellen van Ray Ban zijn even geschikt voor glazen op sterkte en/of met cilinders. De volgende Ray Ban modellen zijn hier uitermate geschikt voor:

  • Ray Ban Aviator
  • Ray Ban Clubmaster
  • Ray Ban Wayfarer

Het beste van twee werelden

Doordat wij uw Ray Ban Zonnebril op sterkte kunnen maken krijgt u de modieuze uitstraling van Ray Ban maar ook het kijk gemak wat u nodig heeft. U krijgt het beste van twee werelden.

Van Born Opticiens is Exclusief dealer van de Ray-Ban Scuderia Ferrari Zonnebrillen in Flevoland.

Actie merk zonnebrillen op sterkte

Tijdelijk koopt u bij Van Born Opticiens een geselecteerde merkzonnebril op sterkte met enkelvoudige glazen al vanaf € 99,- Met o.a. de merken Ray Ban, Helly Hansen, Carven en Roundten.

ray ban zonnebrillen op sterkte
Ray Ban scuderia ferrari