DAILIES TOTAL1 ®: de eerste en enige contactlens met een watergradiënt

Ervaar zelf hoe comfort een andere betekenis krijgt!

Het in één contactlens combineren van een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid, nodig voor de gezondheid van het oog, met een goed comfort bleef tot voor kort nog een uitdaging.

DAILIES TOTAL1 ® contactlenzen zijn een ware ommekeer: nooit eerder werden er lenzen gemaakt die in hun kern anders zijn samengesteld dan aan hun oppervlak.

De kern van de DAILIES TOTAL1 ® lenzen bevat weinig water (33%) maar is rijk aan silicone. Deze zorgt ervoor dat de lenzen super zuurstofdoorlatend zijn, waardoor je oog niet meer “in ademnood” komt.

Wat DAILIES TOTAL1 ® lenzen echter helemaal uniek maakt is hun oppervlak: vanaf de kern neemt het watergehalte aan het oppervlak zeer snel toe. Aldus benadert de toplaag van de lens de 100% water.

Hierdoor ontstaat aan het oppervlak van de lens een ultra zachte gel, waar de oogleden super makkelijk overheen glijden. In de meeste gevallen wordt de lens niet eens gevoeld

De speciale structuur van de DAILIES TOTAL1 ® lenzen ligt aan de basis van het duurzaam comfort. Aan het einde van de dag wordt het comfort als bijna even goed ervaren als bij het begin, wanneer de lenzen net werden aangebracht.

Je hoeft ons niet op ons woord te geloven: kom zelf DAILIES TOTAL1 ® contactlenzen met een watergradiënt proberen.We zijn zeker dat je gelijk overtuigd zal zijn. Bovendien beschikken DAILIES TOTAL1® lenzen over een comfortgarantie: ben je niet tevreden, krijg je het aankoopbedrag terugbetaald.

Wat houdt je nog tegen?

Kom langs bij Van Born Opticiens de contactlens specialist in Lelystad om kennis te maken met de DAILIES TOTAL1® contactlenzen en overtuig je zelf.

Dailies total 1 lenzen