• Porsche Design Brillen
Porsche Design brillen

Porsche Design brillen

Porsche Design Montuur
Porsche Design Montuur
Porsche Design Montuur

De Porsche Design Studio is opgericht in 1972 door Ferdinand Alexander Porsche, de ontwerper van de klassieke Porsche 911. Zijn voorliefde voor technische innovaties en functioneel design daagden hem uit om meer te ontwerpen dan alleen auto’s. Dit was het begin van het luxe merk Porsche Design met een indrukwekkende range producten zoals fashion, horloges, lederwaren, pennen en (zonne)brillen.

Oogmode luxe in zijn essentie

Porsche Design is uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende luxe merken op het gebied van mode en accessoires met brand stores in de grootste modesteden zoals Beverly Hills, New York, Hong Kong en Milaan. Met een sterke focus op fashion staat Porsche Design voor iconisch, on-trend design en een no-nonsense mentaliteit. Alle lifestyle producten zijn met passie en uiterste precisie ontwikkeld tot in de kleinste details.

Het merk is vooral herkenbaar aan het strakke en pure design. De luxe uitstraling van het merk Porsche Design is ontstaan door de focus te leggen op puurheid en decoratieve elementen achterwege te laten.

Porsche Design correctiemonturen

Het ontwerpen van correctiemonturen is één van de grootste uitdagingen voor een designer. Door zorgvuldig geselecteerde materialen, de laatste technologie en het beste draagcomfort te combineren met puurheid & functionaliteit, hebben de ontwerpers van Porsche Design een unieke collectie samengesteld.

Bent u benieuwd naar de gehele Porsche Design Eyewear collectie? Kom dan langs in onze winkel, we laten hem u graag zien.